Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 İŞYERİ AÇMA ve ÇALIŞMA RUHSATI MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ BELGELER

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

İŞYERİ AÇMA ve ÇALIŞMA RUHSATI MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ BELGELER Empty
MesajKonu: İŞYERİ AÇMA ve ÇALIŞMA RUHSATI MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ BELGELER   İŞYERİ AÇMA ve ÇALIŞMA RUHSATI MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ BELGELER Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 3:09 pm

IHHI
MÜESSESELERDE








İŞYERİ AÇMA
ve ÇALIŞMA RUHSATI MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ
BELGELER





1- Başvuru / Beyan Formu


2- Tapu Fotokopisi


3- Kira Sözleşmesi Fotokopisi


4- Numarataj Belgesi


5- Vergi Levhası Fotokopisi


6- Şahıs ise (Oda
Kayıt Belgesi ve Esnaf Sicil Tastiknamesi

- Aslının ibrazı zorunludur)


7- Şirket ise (Ticaret
Sicil Tastiknamesi ve Oda Kayıt Belgesi

- Aslının ibrazı zorunludur)


8-
İmza Sirküleri (Şirket ise)



9- 2 adet fotoğraf (Şahıs ise)


10- Nüfus Cüzdan Fotokobisi (T.C. Kimlik No.)


10-İtfaiye Uygunluk Raporu (Patlayıcı,
parlayıcı ve yanıcı maddelerin üretildiği, satıldığı ve depolandığı işyerleri;
otuz kişiden fazla çalışanın bulunduğu her türlü işyerleri, ana giriş kapıları
dışında cadde ve sokağa doğrudan bağlantısı olmayan ve birden fazla işyerinin
bir arada bulunduğu iş hanı, çarşı ve benzeri işyerleri, Restorant, Lokanta,
Kebapçı, Kafeterya, İçli Pide Fırını ve Kebap Salonu için) Çay ocağı, Büfe
(Sandviç ve Döner Satış Yeri),Kebap Satış Yeri, Pastahane




12- Yangın Tüp Faturası (Her 100 m2 için 6
kg.lık) (İtfaiye Uygunluk Raporu gerekli olmayan işyerlerinde )



13- Ustalık Belgesi (Pastane, Lokanta, Kebapçı, Restorant, Kuaför ve Berberlerde)


14- Ç.T.V. Makbuz Fotokopisi (En son ödenen)


15-
Gediz Elektrik İç Tesisat Kabul Raporu (Restorant, Lokanta, Kebapçı, Kafeterya,
İçli Pide Fırını ve Kebap Salonu için)



16- (634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu
kapsamına giren gayrimenkullerin tapuda kütüğünde mesken olarak gösterilen
bağımsız bölümlerinde sıhhi işyeri açılması durumunda kat maliklerinin oy
birliğiyle aldığı karar. (Noterden)



BEYANA DAYALI OLARAK VERİLEN RUHSATLARIN
KONTROLÜ
2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve
Çalışma Ruhsatlarına ilişkin Yönetmeliğin 12.maddesine istinaden yapılan
başvurunun öngörülen kriterlere uygun olduğunun tespiti halinde başkaca
bir işleme
gerek kalmaksızın işyeri açma ve çalışma ruhsatı düzenlenerek ilgiliye
verilir.







Ancak,
ilgili
yönetmeliğin 13.maddesine göre işyeri açma ve
çalışma ruhsatı verilen işyerleri, yetkili
idareler tarafından ruhsatın verildiği
tarihten itibaren en geç bir ay içinde kontrol
edilir. Yapılacak olan denetimlerde mevzuata
uygun olmayan unsurların ve noksanlıkların
tespiti halinde, işyerine bu noksanlık ve
hatalarını gidermesi için işyeri işletenine bir defaya mahsus
olmak üzere on beş (15) günlük bir süre verilir. Verilen
süre içinde tespit edilen noksanlık ve
aykırılıklar giderilmediği takdir
de,
ruhsat iptal





edilerek
işyeri kapatılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
İŞYERİ AÇMA ve ÇALIŞMA RUHSATI MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ BELGELER
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İŞYERİ AÇMA ve ÇALIŞMA RUHSATI MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ BELGELER
» İŞYERİ AÇMA ve ÇALIŞMA RUHSATI MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ BELGELER
» İŞYERİ AÇMA ve ÇALIŞMA RUHSATI MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ BELGELER
» İŞYERİ AÇMA ve ÇALIŞMA RUHSATI MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ BELGELER
» Gastronomi Bölümüne Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yemek Üzerine İş yeri Kurulumu :: Cafe Açmak-
Buraya geçin: