Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 GAMBUSYA balıgı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

GAMBUSYA balıgı Empty
MesajKonu: GAMBUSYA balıgı   GAMBUSYA balıgı Icon_minitimePaz Şub. 13, 2011 4:33 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

GAMBUSYA (Gambusia affims)

Anayurdu
ABD'nin güney bölgelerinden, sivrisinek ve sıtma mücadelesi için
ülkemize getirilmiştir. Durgun, sığ ve sıcak sulara çok toleranslıdır.
0'dan +30° C.'ye kadar dayanabilir. Özellikle sivrisinek larvalanyla
beslenir. Aynca yosunları ve kabukluları da yer. Erkekleri, 3-5
santimetre dişileri, 6 santimetre olur. Nisan-ekim arasında erkekleri,
spermlerini dişinin üreme boşluğuna bırakır; 30 günlük hamilelikten
sonra dişi yaklaşık 60 yavru doğurur. Doğa dengesi ve sağlığa yararı ile
çok değerlidir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
GAMBUSYA balıgı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» DİL BALIĞI
» DAĞ ALA BALIĞI
» GÖL ALA BALIĞI
» MERCAN balıgı
» KIZIL GÖZ balığı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Yemek Malzemeleri :: Et Ürünleri :: Balık Eti Ürünleri-
Buraya geçin: