Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 CiPURA (Spanıs aurata)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

CiPURA (Spanıs aurata) Empty
MesajKonu: CiPURA (Spanıs aurata)   CiPURA (Spanıs aurata) Icon_minitimePaz Şub. 13, 2011 4:04 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

ÇİPURA (Spanıs aurata)

Ege
ve Akdeniz'in bu namlı balığı, Marmara'da seyrek bulunur. Ortalama
25-35 santimetre boy ve 0.5-3 kilogram ağırlıkta, en çok 60 santimetre
ve 6 kilogramda olabilir. Etçil bir balıktır. Kuvvetli çenesiyle küçük
kabukluları, balıkları ve diğer hayvanları kolayca yer. Yaz devresinde
sığlarda, kış aylarında da 35-40 metre derinliklerde yaşar. İki yaşırı
üstündekiler daha da derinlere iner. Üremeleri ekim-aralık aylarında
olur; 100-150,000 yumurta doker. Eti çok lezzetlidir. Ayrıca üretim
kültürüne uygunluğu nedeniyle ekonomik değeri çok yüksektir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
CiPURA (Spanıs aurata)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Buğulama Çipura
» Izgara Çipura tarifi
» Enginarlı Çipura Tarifi
» Roka Soslu Çipura Izgara tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Yemek Malzemeleri :: Et Ürünleri :: Balık Eti Ürünleri-
Buraya geçin: