Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 FESELLİ tarifi (Kars)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

FESELLİ tarifi (Kars)  Empty
MesajKonu: FESELLİ tarifi (Kars)    FESELLİ tarifi (Kars)  Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:42 am

FESELLİ (Kars)

Hamur mayalanir ve biraz bekletildikten sonra
yufka açilarak, içine yag sürülüp kare seklinde içe dogru kapatilir.
Yakilmis ocagin üzerine sac ters
çevrilerek kapatilir. Feselliler sacin üzerine dogrudan temasla pişirilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://asci.forum.st
 
FESELLİ tarifi (Kars)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: