Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 KUYMAK tarifi (Kars)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

KUYMAK tarifi (Kars)  Empty
MesajKonu: KUYMAK tarifi (Kars)    KUYMAK tarifi (Kars)  Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:41 am

KUYMAK (Kars)

Önce bir tavaya kaymak konulur ve isitilir. Daha
sonra alabildigi kadar Misir unu (Cadi unu) veya bugday unu konularak
sürekli bir biçimde karistirilir.
Biraz su dökülerek karistirilamaya devam edilir. Ta ki kaymagin yagi çikincaya kadar, yag çiktigi zaman yenmeye hazirdir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
KUYMAK tarifi (Kars)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HASUDA tarifi (Kars)
» NEZİK tarifi (Kars)
» FESELLİ tarifi (Kars)
» KATMER tarifi (Kars)
» Kurze tarifi (Kars)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: