Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 Kars Yahnisi tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Kars Yahnisi tarifi Empty
MesajKonu: Kars Yahnisi tarifi   Kars Yahnisi tarifi Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:38 am

Kars Yahnisi

Malzemeler: Yarım kilogram yağsız kuşbaşı koyun
eti, 2 yemek kaşığı tereyağı, 2 adet orta büyüklükte kuru soğan, 2 adet
orta büyüklükte domates, 1 yemek kaşığı limon suyu, yarım demet dereotu,
yeterince tuz ve karabiber.

Hazırlanışı: Uygun bir tencerede
tereyağını eritip, etleri suyunu bırakıp çekene kadar kavuralım. İnce
kıyılmış soğanları katıp pembeleşene kadar kavurmaya devam edelim.
Rendelenmiş domatesleri ilave ederek 2-3 dakika daha kavuralım. Etlerin
üzerini aşacak kadar sıcak su ekleyip hafif ateşte etler yumuşayana
kadar pişirelim. Yahniyi ateşten almadan 10 dakika önce tuzu, karabiber
ve limon suyunu ilave edip, üzerine kıyılmış dereotu serperek servise
sunalım.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://asci.forum.st
 
Kars Yahnisi tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: