Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

Paylaş
 

 KABAK EKŞİSİ tarifi (Malatya)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

KABAK EKŞİSİ tarifi (Malatya)  Empty
MesajKonu: KABAK EKŞİSİ tarifi (Malatya)    KABAK EKŞİSİ tarifi (Malatya)  Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:36 am

KABAK EKŞİSİ (Malatya)

6 adet kabak
6 adet sivri biber
çorba kaşığı
margarin
1 adet soğan
100 gram kıyma
1 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı pirinç
1 tatlı kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı erik ekşisi
1 dal maydanoz
Bir miktar su
Tuz ve karabiber
Kızartmak için:
Sıvı yağ

Kabak
ve biberlerin içini çıkarın. Sıvı yağda kızartın. Margarini tencereye
alıp, eritin. Yemeklik doğradığınız soğan ve kıymayı tencereye ahp,
kavurun. Salça ve yıkanmış pirinci de koyup, kavurmaya devam edin.
Hazırladığınız harcı başka bir tencerede kaynatın, içine 1 tatlı kaşığı
pekmez ve 1 tatlı kaşığı erik ekşisi ilave edin. Bir tutam karabiber ve
kıyılmış maydanoz ekleyip, kaynatın. Hazırladığınız harcı, kızarmış
kabak ve biberlerin içine doldurun. Kalan salça ve suyu karıştırıp,
yemeğin üzerine dökün. 10-15 dakika daha pişirip, servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://asci.forum.st
 
KABAK EKŞİSİ tarifi (Malatya)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: