Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 KAZ GÖĞSÜ tarifi (TATVAN)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

KAZ GÖĞSÜ tarifi (TATVAN)  Empty
MesajKonu: KAZ GÖĞSÜ tarifi (TATVAN)    KAZ GÖĞSÜ tarifi (TATVAN)  Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:24 am

KAZ GÖĞSÜ (TATVAN)

Kazdan, her biri yüzer gram gelecek irilikte göğüs parçalarını ayırmalı. Bir dövecekle bunları döverek yassılaştırmalı.
Bir
tavaya 40 gram margarin yağıyla iki çorba kaşığı zeytinyağını koyup
ısıtmalı. Yağ ısınınca kaz göğüslerini içine atıp her yanlarını nar gibi
kızartmalı. Kabın ağzını örtmeli ve kaz göğsünü 7-8 dakika daha
pişirmeli. Kaz göğüsleri pişince bunları sıcak bir yerde tutulan servis
tabağına almalı. Yanına sote edilmiş bir sebze koyduktan sonra sıcak
sıcak servis yapmalı.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
KAZ GÖĞSÜ tarifi (TATVAN)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yalancı Tavuk Göğsü tarifi
» Tavuk göğsü dolması Tarifi
» Tavuk Göğsü
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: