Maaile sevdiğimiz sınırlı menülerden biri… yani yemek konusunda nadir ortak noktalarımızdan…
Malzemeler
1 kg tüm tavuk parçaları
2 y. kaşığı sıvıyağ
1 y. kaşığı salça
Tuz, karabiber
1 y. Kaşığı Kuru maydanoz
1 diş Sarımsak doğramış
1 bardak su
Bir büyük domates dilimlenmiş
10 küçük sivri biber
HazırlanışıTavuk parçalarını bir
tatlı kaşığı tuz ve 2 bardak suyla haşlayıp süzün. Borcama yerleşririn
üzerine salça, sıvıyağ, kuru maydanoz, tuz, karabiber, 1, 5 bardak su ve
sarımsağı karıştırarak hazırladığınız sosu gezdirin. En üste de soyulup
dilimlenmiş domates dilimleri ve çekirdekleri temizlenmiş biberleri
yerleştirin 25 dk aliminyum folyo ile sarılı halde, 10 dk da üzeri açık
pişirin.