Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 HALIM AŞI Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

HALIM AŞI  Tarifi Empty
MesajKonu: HALIM AŞI Tarifi   HALIM AŞI  Tarifi Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:06 am

HALIM AŞI

MALZEMELER

1 su bardağı nohut
½ kg kemikli et
1 su bardağı buğday yarması
1 adet soğan
6 su bardağı su
1,5 yemek kaşığı salça
1,5 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber


HAZIRLANIŞI

Nohutu
geceden ıslatın. Soğanları yemeklik doğrayın ve nohutu haşlayın,
haşladıktan sonra buğday yarmasını ve eti ekleyerek iyice pişirin. Tuz
ve karabiberini ekledikten sonra soğanları margarinle kavurun ve salçayı
ilave edin. Biraz kavurduktan sonra bu karışımı çorbaya ekleyip, sıcak
olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
HALIM AŞI Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
» Doğaba Tarifi
» KEŞKEK tarifi
» Dondurmalı Kek Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: